Fladder Coaching 

Ontdek Jezelf

Werkwijze en Tarieven


Life Coaching Aan Tafel en Wandelend CoachenHet traject van het Coachen Aan Tafel en het Wandelend Coachen is in principe hetzelfde. Uiteraard zal het Wandelend Coachen het grootste deel van het traject buiten plaats vinden en coachen Aan Tafel in de praktijk. Tijdens de intake bespreken we welke manier van coaching jouw voorkeur heeft. Tevens is een combinatie van beide ook mogelijk.

De intake vindt voor beide coachtrajecten plaats in de praktijk in Haren.

 

 

Het kennismakingsgesprek

Een traject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bekijken je hulpvraag, de vraag waarvoor je mij als coach opzoekt. Verder wordt in dit gesprek vooral gekeken of er een wederzijdse klik is. Ben ik de juiste coach voor jou? Is hier duidelijkheid over dan plannen we een intake in. Natuurlijk mag je hier ook nog even over nadenken. Een kennismakingsgesprek is zowel telefonisch mogelijk als in de praktijk in Haren.

 

De intake

Tijdens de eerste sessie wordt de hulpvraag concreet gemaakt. Ook stel ik je vragen, zodat ik een compleet beeld krijg van je situatie en leer ik je beter kennen. Tevens zal ik vertellen wat je van mij als coach mag verwachten en gaan we dieper in op de mogelijkheden binnen Fladder Coaching.  Aan het eind van de intake hebben we een duidelijk beeld en kunnen we verder aan de slag. 


Aan de slag

Tijdens de intake hebben we een duidelijk beeld gekregen waarmee we nu verder aan de slag gaan, stap voor stap en op jouw tempo. Wellicht hebben we tijdens de intake al voorzichtig jouw persoonlijke doel kunnen opstellen. In deze fase gaan we jouw persoonlijk doel(en) concretiseren en daarmee aan de slag met behulp van coaching tools. In het kopje Life Coaching kan je hierover meer lezen.


Evaluatie/afronding

 Je hebt hard gewerkt om je doel(en) te behalen. We kijken terug naar jouw proces en naar het behaalde doel. Vervolgens kan je vol vertrouwen verder jouw eigen pad volgen.


Een coaching sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Uit hoeveel sessies het coachtraject bestaat, is per persoon verschillend. Meestal bestaat een traject uit 3 tot 8 sessies, maar jij bepaalt natuurlijk wat in jouw situatie passend is.   

Mocht een sessie van een uur jou beter uitkomen qua tijd, financiële middelen of wat voor reden dan ook, dan is dat ook mogelijk.Wat zijn de tarieven?


Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden

Intake                                                    :                    55 euro   (incl. BTW)

Per coaching sessie van 1,5 uur  :                   80 euro   (incl. BTW)     

Per coaching sessie van  1 uur     :                   55 euro   (incl. BTW)


Deze tarieven gelden voor zowel het Wandelend Coachen als het coachen Aan Tafel                                                                                                                                                        

Voor  de tarieven van Ontspannen met Muziek en Jouw Muziek Jouw Verhaal zie beide kopjes