Fladder Coaching 

Ontdek Jezelf

Over MijMijn naam is Karin Mulder, 40 jaar en coach bij Fladder Coaching.

Al heel wat jaren ben ik werkzaam als begeleider in de zorg/GGZ met verschillende doelgroepen (van jong tot oud). Ik geef zowel individuele- als groepsbegeleiding. Momenteel ben ik werkzaam als Activiteiten Begeleider binnen het GGZ.  Een onderdeel van mijn werk is het maken van muziek met patiënten, ontzettend leuk en leerzaam om te doen!  Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met muziek en heb ik verschillende vormen van les hierin gehad: zangles, gitaarles en pianoles. Muziek deed ik eerder puur als hobby, maar de laatste jaren wordt het steeds meer een onderdeel van mijn werk. Het is zo mooi om te zien wat muziek met mensen doet en wat het brengt. Binnen Fladder Coaching staat muziek ook centraal. Naast mijn werk bij het GGZ en coach bij Fladder Coaching, zing ik in een band en ben ik in de bossen te vinden met mijn paard.

Mijn gezellige en drukke gezin bestaat uit 3 kinderen, mijn partner en uiteraard ikzelf. Ook binnen ons gezin maken we graag samen muziek.

In 2018 is het idee tot stand gekomen om een eigen coaching bedrijf te beginnen.  Ik wil graag mensen in hun kracht zetten en daarbij vooral kijken naar hun mogelijkheden. Niemand is perfect en dat mogen we ook niet van elkaar verwachten. Het is mooi om mensen te zien groeien in bijvoorbeeld hun zelfvertrouwen door al hele kleine veranderingen in hun denkwijze. Een positieve en respectvolle manier van coachen staat bij mij voorop! 

In 2000 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en in 2019 de opleiding tot Life Coach. 


Eind 2019:

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het opzetten van Fladder Coaching. Tijdens dat gehele proces komt er van alles op je pad en het maakt ook dat mijn eigen visie steeds duidelijker wordt. “Wat wil ik met Fladder Coaching, waar kan ik helemaal achter staan, wat past bij mij en wat wil ik uitdragen als Fladder Coaching.”

Coachen met Muziek, Wandelend en Aan Tafel…dat is inderdaad de manier van coachen welke precies de volgorde is, die mij het meest aan spreekt. Maar steeds meer verdween de afgelopen maanden het woord coachen en kwam Muziek steeds bij mij naar boven. Muziek maken en er naar luisteren is mijn eigen passie en ik kan er uren mee bezig zijn. Waarom? Ik kan mijn creativiteit erin kwijt, het is een uitlaatklep, geeft ontspanning, ik vergeet de tijd en leef in het nu. En als ik samen met anderen muziek maak ontstaat er (on)bewust een verbinding met ze en heb ik plezier. Nou, hoe fijn klinkt dat. Nu ik het zo terug lees, snap ik mijn passie wel. Je krijgt er zoveel voor terug! 

Wat is dan mooier om deze passie mee te kunnen nemen en te delen met anderen? Een ander een uitlaatklep aanbieden, ontspanning geven, de tijd vergeten en in het hier en nu leven en plezier beleven.   

Ja, dat wil ik! Dat is waar ik voor sta en wat ik wil gaan doen met Fladder Coaching. En dat kan zowel individueel als in een kleine groep.

Daarnaast leer je er ook van: wat zijn je grenzen en waar liggen jouw mogelijkheden in bijvoorbeeld het zingen of in het contact maken met anderen. De ontspanningsoefeningen op muziek kan je ook thuis toepassen als je even rust nodig hebt of jezelf wilt resetten. Al spelenderwijs kom je achter een heleboel dingen van jezelf, waar je eerst niet bij stil stond. Toch dat beetje coachen wat erachter zit, maar het zit niet op de voorgrond.

Het Wandelend Coachen en het Coachen Aan Tafel blijf ik aanbieden.

Ben je dus op zoek naar een uitlaatklep, ontspanning, de tijd vergeten, in het hier en nu leven en plezier beleven met behulp van muziek en daarnaast nog eventueel wat leerzame en handige tips voor jezelf om je thuis te ontspannen en resetten. Dan ben je bij Fladder Coaching op het juiste adres!

Mijn intentie is om dit op een serieuze, maar ook speelse en luchtige manier aan te bieden.

Ik ben enthousiast om jou te ontvangen voor het Ontspannen Met Muziek! 


In 2020 is Het Fladder Kind toegevoegd, mede door mijn eigen zoontje van 4 waar ik regelmatig muziek mee maak of dans.  Samen hebben we veel plezier en ook dit wil ik graag met anderen delen.  Daarnaast heb ik een aantal jaren in het onderwijs gewerkt als onderwijsassistent en in de kinderopvang als leidster, daar heb ik dan ook veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen.