Fladder Coaching 

Ontdek Jezelf

Kom jij Ontspannen met Muziek?Ben je op zoek naar een uitlaatklep, ontspanning, de tijd vergeten, in het hier en nu leven en plezier beleven met behulp van muziek en daarnaast nog eventueel wat leerzame en handige tips voor jezelf om je thuis te ontspannen en resetten?


Dan is de Workshop Ontspannen met Muziek zeker wat voor jou!Daarnaast leer je: wat zijn je grenzen en waar liggen jouw mogelijkheden in bijvoorbeeld het zingen of in het contact maken met anderen. De ontspanningsoefeningen op muziek kan je ook thuis toepassen als je even rust nodig hebt of jezelf wilt resetten. Al spelenderwijs kom je achter een heleboel dingen van jezelf, waar je eerst niet bij stil stond. Toch dat beetje coachen wat erachter zit, maar het zit niet op de voorgrond.  


Deze workshop bestaat uit zowel een actief deel als een luister deel. De workshop is zeer geschikt voor mensen die even willen ontspannen, genieten van muziek luisteren en het leuk vinden om (eventueel) te zingen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met zingen, het gaat puur om de ontspanning en de beleving. Muziek en zingen geeft licht, lucht en ruimte! Mocht je liever alleen willen luisteren, dan is dat ook mogelijk natuurlijk. Als die beleving voor jou fijn en voldoende is, dan is dat uiteraard helemaal prima.  

 

De workshop ziet er als volgt uit:


Uitleg workshop

Luisteren naar relaxte muziek met ontspanningsoefeningen

Samen liedjes zingen met begeleiding op gitaar/piano 

Pauze

Samen liedjes zingen met begeleiding op gitaar/piano

Luisteren naar relaxte muziek met ontspanningsoefeningen

Afsluiting workshop

Opgave kan via de mail:       info@fladdercoaching.nl of telefonisch 06-18298047


Onderstaande is niet van toepassing in de tijd van Fladder Coaching op locatie. Prijzen/tijden en locatie zijn tijdelijk anders

Kosten per persoon zijn:      12,50 euro p.p (losse les/workshop)

                            

Locatie:                                        Podium Zuidhaege te Assen

Tijdsduur workshop:              ongeveer 1,5 uur


Deze workshop kan in overleg ook buiten de geplande dagen en tijden worden gegeven en tevens ook op een eigen gekozen locatie. 

Ontspannen met Muziek kan ook als individuele sessie. De tijdsduur is ongeveer 1 tot 1,5 uur en de kosten hiervan zijn 25 euro. In principe is het concept precies hetzelfde als de workshop, maar dan is er de mogelijkheid om de sessie aan te passen naar jouw vraag of wensen.