Fladder Coaching 

Ontdek Jezelf

Jouw Muziek Jouw Verhaal
Muziek is emotie. Het maakt je vrolijk, rustig, droevig, enthousiast en zo passen er oneindig veel uiteenlopende emoties bij muziek. Of je nou muziek maakt of je bent muziek aan het luisteren, het raakt je. De ene keer zal er wat meer emotie bij los komen dan de andere keer. Dit ligt er ook aan hoe je de bepaalde klanken, woorden of melodieën ervaart op dat moment.

Bepaalde liedjes of nummers kunnen van grote betekenis voor je zijn. Wellicht moet je wel bij dat ene liedje denken aan je jeugd, doet het nummer denken aan een waardevol persoon die nog niet zo lang is overleden of het was altijd  'jullie'  nummer in een liefdesrelatie. 

Ze hebben allemaal een speciale betekenis en ze geven allemaal een andere emotie. En dat is ook het mooie van muziek. Je kan even alles om je heen vergeten, helemaal erin opgaan en je emotie de vrije loop laten.

 

Tijdens de workshop Jouw Muziek Jouw Verhaal gaan we luisteren naar de ingebrachte liedjes of muziekfragmenten van de deelnemers en het verhaal met de bijbehorende emotionele betekenis. Wat maakt dat je dit nummer uit hebt gekozen, wat doet het met jou en wat zou je hierover willen vertellen? Dat  zijn de vragen die  onder andere voorbij komen. Het doel van deze workshop is voor iedereen verschillend: het kan bijvoorbeeld helpen tijdens het rouwproces bij het verlies van een dierbaar persoon of het geeft je meer zelfvertrouwen doordat je iets over jezelf verteld.

We luisteren naar elkaars liedjes, verhalen en mogen elkaar vragen stellen. Jij bepaalt zelf wat je wel of niet wil vertellen en we oordelen niet over elkaar. Zo creëren we een fijne, ongedwongen sfeer waarin een ieder zich veilig voelt. Er kan herkenning ontstaan, doordat een andere deelnemer hetzelfde als jou heeft mee gemaakt of met een gevoel of vraagstuk zit wat jou ook bezig houdt. Je leert van elkaar en het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die met bepaalde gevoelens of vragen worstelt.


Het minimale aantal deelnemers voor deze workshop is 2 en het maximale aantal is 5 deelnemers. Opgave kan zowel individueel als met meerdere personen. De actuele data worden op de kalender van deze website vermeld. 


Indeling workshop Jouw Muziek Jouw Verhaal:

Uitleg workshop

Luisteren naar de muziek en verhalen van de deelnemers

Pauze

Luisteren naar de muziek en verhalen van de deelnemers

Afsluiting/evaluatie van de workshopOnderstaande geldt niet in de tijd van Fladder Coaching op locatie

Opgave kan via de mail:       info@fladdercoaching.nl of telefonisch 06-18298047

Kosten per persoon zijn:      15 euro  

Locatie:                                        Podium Zuidhaege te Assen

Tijdsduur workshop:             1,5  uur tot 2,5 uur   (afhankelijk van het aantal deelnemers)


*Deze workshop kan tevens in overleg ook buiten de geplande dagen en tijden worden gegeven voor kleinere groepen tot 5 personen.